">

úterý 23. června 2015

Už to je na pováženou...

Asi jsem fakt utahaná.... nebo stará???...

Tuhle jsem se překonala a před cestou do práce jsem sjela pro chleba- aby miláčci měli k snídani čerstvý teplý chlebík. Jenže místo do Supermarketu jsem dojela ke škole- podotýkám jsou prázdniny.

Večer jsem padla- a to doslova- únavou a přes všechny své zásady nechala svého nejmladšího dívat se se staršími sourozenci na Piráty z Karibiku.

Přesvědčuji synky, že o prázdninách a zvlášť, když je takové horko- nemusí nosit spodní prádlo. Že stačí šortky- alespoň se přeci tolik nezpotí... To, abych zamaskovala, že nestíhám prát, nee že by si toho nikdo nevšiml...

Prosím tchýni o uvaření oběda častěji než jednou za uherský rok... A nevadí mi to! 

V polospánku se snažím být chápající žena a vyslechnout muže- jaký měl den, co nového a jak by on vyřešil řeckou krizi- a v odpovědích plácám prý něco o tom, že teda vážně nevím, kam ty všechny lampičky pořád dává. Asi se mne do toho něco zdálo, protože o žádných lampičkách  vážně nic nevím...

Nemám sílu ráno vstát dřív,  abych si nalakovala nehty- měla bych je mít upravené kvůli práci- a tak si je odlakuju večer a nalakuju v autě, když nastartuju a ony mne uschnou nez dojedu do práce- jen střídavě nastavuji ruce proudění větru.
Tohle skvěle funguje i místo fénu- je to pak super foukaná (teď mám ofinu, tak to ješte musím vymakat).



Super je, že mám za sebou už dva měsíce toho vražedného tempa. A blbé je, že jsou přede mnou ještě další čtyři. Nicméně, pak se pořádně vyspím a uvidím-  jestli to byla ta únava;-)

Vaše Tereza

4 komentáře :

  1. Máš ale záprah, klobúk dole , ako to zvládaš.... a musela som sa smiať na tej fúkanej ... :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Diky, Alenko. Je to celkem narocne( 10 hodin denne, 7 dni v tydnu), ale zase zima bude trochu poklidnejsi. Mej se moc krasne!! :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za všechny Vaše případné komentře.